Instagram Abethandicap

Instagram Abethandicap

Na přání našich uživatelů jsme spustili instagram Abethandicap účet @abethandicapcz. Poslední den v měsíci červnu vyhlásíme vítěze soutěže. Každý, kdo dá sledovat náš instagram a zároveň i nás faceboook abethandicapcz, může vyhrát www stránky zdarma. Může je použít jako stránky pro své podnikání, rodinné stránky, stránky svatební nebo jen blog na nějaké téma, které vítěze zajímá. Informaci, že to vy jste sledování zadali nám potom pošlete emailem na info@abethandicap.cz

Prezentace příspěvků

Budeme se snažit na našem instagramu informovat o všech aktivitách v této oblasti. Připraveno je mnoho akcí jako horolezecká stěna pro nevidomé, speciální turistický projekt pro vozíčkáře a mnoho dalšího. Instagram Abethandicap bude sloužit i k prezentaci služeb vhodných pro handicapované jako bezbariérové restaurace a pod.

Crowdfundingové kampaně

Připravili jsme i několik kampaní, díky kterým budeme chtít ulehčit život zdravotně postiženým osobám. Zajistit jim potřebné pomůcky, otevřít komunitní centra a zajistit jim práci. I o těchto akcích budeme informovat.

slider abet instagram Abethandicap
slider abet instagram Abethandicap

Technologický pokrok

Instagram je vhodný i k prezentaci vychytávek pro handicapované. Několik takových modernizací obsahuje i náš bezbariérový dům, který připravujeme formou komunitního centra. Nábytek ala Páter noster, vana s dvířky, tělocvična na bázi TRX systémů nebo myčka na vozíky. Budeme rádi za každý Váš příspěvek, jak dům ještě vylepšit.

Komentáře 0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny