Koronavirus karanténa

Koronavirus karanténa

Koronavirus karanténa Covid 19. V souladu s rozhodnutím bezpečnostní rady státu rušíme všechny teambuildingové, společenské a sportovní akce až do odvolání. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hodně zdraví. Opatření platí i pro svatební akce.

Tým Vševid holding

Nezůstali jsme však neaktivní a po dobu karantény pro Vás budeme připravovat nový směr našeho portálu www.ceskeprodukty.cz Jedná se o portál firem, služeb a výrobků. Rozhodli jsme se podporovat vše české. Připravili jsme i nové moto.

Dejme do pomyslné kovářské výhně to nejlepší z nás a vzniknou výrobky a služby s duší českého lva.

V tomto duchu budeme podporovat výrobky hlavně českých řemeslníků, drobných podnikatelů, autorů ryze českých značek a národní firmy a poskytovatele služeb. Podpoříme naší národní hrdost a koupí českých výrobků podpoříme i mnoho našich známých či sousedů.

1 celkovy pohled od silnice
1 celkovy pohled od silnice

Bezbariérový dům

K finiši spěje i náš projekt bezbariérového domu. Koronavirus karanténa nás tedy nezastavila. Jen nám dala více času na projekty, které se tvoří v Home Office našich pracovníků. Toto bydlení chceme nabídnout nejen našim zdravotně znevýhodněným pracovníkům. Dům je vhodný i pro lidi, kteří se nechtějí vzdát koupání ve vaně, ale bojí se zlomenině krčku, která hlavně v pozdním věku je dosti závažná. Naše bydlení umožňuje život s minimální nutností asistence někoho jiného. Vana s dvířky umožní koupání bez asistence i vozíčkářům. Nábytek ala Páter noster těmto osobám zase umožní využít nábytek až do stropu, ale dostupnost věcí zde umístěných ze země. Takových vychytávek neustále přibívá. Pokud máte zájem o informace, podívejte se ZDE nebo nám napište na info@vsevid.cz.

Komentáře 0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny