Zasílejte příspěvky

Zasílejte příspěvky

Zasílejte nám jakékoliv příspěvky, který by v dané problematice mohli pomoci. Uvítáme i nápady, jak jste si například uzpůsobili byt nějakou vychytávkou, aby byla co nejmenší nutnost asistence. Prostě budeme rádi za vše, co pošlete a budeme se snažit vše zveřejnit. Sami se můžete podělit o své zkušenosti v BLOGU.

Bezbariérové služby

Součástí portálu www.abethandicap.cz je i katalog služeb vhodných pro osoby se zdravotním postižením. Bezbariérové restaurace, kontakty na sdružení, půjčovny pomůcek a pod. Chybět nesmí ani chráněné dílny a jejich výrobky. Část určená pro práci nabízí možnost zdarma vystavit inzerát, pokud firma hledá zaměstnance z řad handicapovaných. Budeme rádi za každou firmu, službu a cokoliv, co by ulehčilo život osobám se zdravotním omezením. Zasílejte příspěvky a my jej zdarma vystavíme, jakmile to provozovatelé či majitelé posvětí.

Vševid holding

Spolupracujeme s firmou Vševid holding, která je schopna dát práci až 150 zdravotně postiženým na HPP a další možnosti externí spolupráce v oblastech fotograf, grafik, tvůrce www, koordinátor akcí a pod. Tato firma byla i jedním z prvních členů klubu pod stejným názvem Abethandicap. Ten sdružuje firmy, které vynikají oproti konkurenci rozumnou cenou. Je mnoho oborů, které jsou v ČR předražené. Tyto firmy si dali za cíl stanovit rozumnou marži a příznivou koncovou cenu pro zákazníka, aby si službu či konkrétní výrobek mohlo dovolit co nejvíce zájemců.

Komentáře 0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny