Bezbariérový dům

Bezbariérový dům

Rádi bychom Vás informovali o spuštění projektu bezbariérový dům. Prioritně domy stavíme pro naše handicapované pracovníky. Dům je speciálně vybavený (vany s dvířky, nábytek ala páter noster, cvičení na bázi TRX systémů) a mnoho dalšího. Snažíme se vytvořit dům co nejefektivněji k dnešním potřebám. Energetická soběstačnost, nízkoenergetičnost a příjemné bydlení v dřevostavbě. Budeme se těšit na Vaše reakce. Hrubou představu najdete na www.vsevid.cz/dum.

bezbariérový dům
bezbariérový dům – celkový pohled

V každém kraji postavíme jeden bezbariérový dům. Ten slouží jako bydlení pro našeho regionálního pracovníka z řad zdravotně postižených.

Námi nabízené služby

Ti pro nás z domova pracují na pozici účetní, tvůrce www, výrobce reklamních předmětů a více podobných služeb, které nabízíme za výhodnější cenu než konkurence. Jedná se většinou o obory, ve kterých se díky moderním technologiím snížili vstupní náklady, ale na ceně na trhu se to neprojevilo. Díky našim zdravotně postiženým navíc nabízíme náhradní plnění.

Dům sloužící handicapovaným

Dům slouží nejen jako jejich bydlení, ale i naše regionální kancelář a zároveň jako regionální komunitní centrum pro handicapované. Náš pracovník je správcem tohoto centra, kde se budou moci scházet handicapovaní a využívat vybavení domu jako speciální tělocvična na bázi TRX systémů, bazén vybavený systémem pro přenesení vozíčkáře do vody a uvažujeme i na pořízení robotického skeletu.

Financování domu

Domy postavíme ze zisku, který vytvoříme v daném regionu z prodaných služeb. Jakmile bude dům postaven, vyřídíme na něj hypotéku pro daného pracovníka. Naše firma uhradí za regionální kancelář nájem, která by měla pokrýt onu hypotéku. Peníze získané od hypoteční banky potom chceme použít na stavbu dalšího domu.

Komentáře 0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny